Înfrumuseţarea parcurilor

Au fost reabilitate locurile de joacă din parcuri, s-au montat jucării noi, s-au înfrumusețat spațiile în Parcul de pe str. Rapsodiei, de pe strada Liliacului, de pe strada Avram Iancu, Parcul Central, Parcul Teilor, Parcul Turda Nouă și Parcul Horia, Cloșca și Crișan. Ansamblurile de joacă sunt constant reabilitate și înlocuite în cazul în care sunt degradate sau distruse.

Pentru Turda

În Parcul Central au fost instalate noi ansambluri de joacă pentru copii (balansoar caracatiță, carusele rotative, căsuță de lemn cu groapă de nisip, complex de joacă cu topogane, jucării 3D), aparate de fitness pentru exterior (aparat dezvoltare mușchi abdominali, aparat dezvoltare mușchi picioare, aparat dublă extensie de mers, aparat extensie bicicletă și step, aparate multifuncționale, simulator de alergare și simulator de vâslit) și aparate de gimnastică medicală. Investiția a fost realizată de Compania de Apă Arieș prin proiectul ,,Adoptă un Spațiu Verde,, derulat de Primăria Municipiului Turda.

În ultimii ani, în cadrul aceluiași parteneriat, în Parcul Central, în anul 2017 au fost montate 45 de băncuțe și tot atâtea pubele noi, în anul 2018 a fost amenajat un spațiu special pentru practicarea tenisului de masă, iar în anul 2019 au fost amplasate cișmele de apă noi și au fost reabilitate fântânile arteziene.